TopCore keukenblad

Een TopCore® keukenblad en wastafelblad is stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen. Maar de werkelijke kracht van TopCore zit in de decoratieve toplaag. Want de structuren zien er niet alleen uit als hout, textiel of steen ‒ ze voelen ook echt zo aan!

Samenstelling TopCore keukenblad

TopCore bestaat uit meerdere met fenolhars doordrenkte lagen kraftpapier die onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst tot een blad van 10 mm. 

Afwerking en eigenschappen

Doordat het materiaal zo stevig en compact is, is het stootvast. Het gesloten oppervlak maakt dat het blad door en door watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen is. Een TopCore keukenblad kan zowel met een gepolijste rand van 10 mm als met een haakse rand worden afgewerkt tot wel 100 mm. De haakse rand wordt door middel van de V-groove-techniek gemaakt waardoor het blad en de structuur doorlopen in de rand.

Eigenschappen TopCore

Praktisch in onderhoud

Dekton is net als Evora Ceramics eenvoudig in onderhoud. Bij normale verontreiniging hoef je het blad slechts af te nemen met een schoon sopje en na te drogen met een doek.

TopCore Classic

TopCore Premium