Evora Ceramics keukenblad

Een keukenblad van Evora® Ceramics (keramiek) is duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Wat keramiek nóg aantrekkelijker maakt voor de moderne consument, is de strakke uitstraling die de keuken een heel eigen, stijlvol gezicht geeft.

Samenstelling Evora Ceramics

Het Evora Ceramics plaatmateriaal bestaat voornamelijk uit kleipoeder dat onder extreem hoge druk wordt geperst, waardoor dit stenen blad hitte-, vlek- én krasbestendiger is in verhouding met andere keukenbladen! Maar tegelijkertijd is het vanwege deze hardheid wel gevoeliger voor stootschade (chipgevoeliger) aan de rand.

Randafwerking met Joca

Het blad kan worden afgewerkt met een rand van 14 tot 100 mm. In de rand kan een sierlijke Joca rand worden toegevoegd. Deze elegante strip is van metaal en voorkomt stootschade aan de rand.

TopZero spoelbak

Kies voor je Evora Ceramics keukenblad een TopZero spoelbak. Deze wordt als het ware randloos (rimless) in het blad afgewerkt. Er is dus helemaal geen rand zichtbaar. De TopZero spoelbak is een perfect alternatief voor de bekende onderbouwbak. Zo wordt stootschade aan randen rondom de bak immers voorkomen.

Eigenschappen Evora Ceramics

Gebruiksgemak van het keukenblad

Evora Ceramics is zorgeloos in het gebruik. Toch adviseren we altijd om onderzetters en snijplanken te gebruiken. Ondanks dat keramiek, ten opzichte van andere materialen, uiterst krasbestendig is kunnen er wel krassen ontstaan bij het schuiven van voorwerpen met dezelfde, of grotere hardheid dan het keukenblad. Bijvoorbeeld door harde, ruwe of scherpe voorwerpen zoals (ongeglazuurd) keramiek en keramische messen.

Praktisch in onderhoud

Evora Ceramics is eenvoudig in onderhoud. Bij normale verontreiniging hoef je het blad slechts af te nemen met een schoon sopje en na te drogen met een doek.

Evora Ceramics Easy

Evora Ceramics Classic

Evora Ceramics Premium