Ons nieuwe keukenproject

Strak design met tactiele finesse

Welkom bij Arslan Wonen, waar we je meenemen naar een recent keukenproject dat draait om strak design en tactiele finesse. Klaar om een blik te werpen op ons meest recente werk?

Touch Zijdegrijs Supermat: Subtiele elegantie

Het keukenfront in Touch Zijdegrijs Supermat brengt subtiele elegantie naar de ruimte. Het matte oppervlak voegt een tastbare, verfijnde touch toe aan het visuele ontwerp.

Keramiek werkblad: Robuust en luxueus

Voor een combinatie van robuustheid en luxe kozen we voor een 4 cm dik keramiek werkblad. De achterwand en vensterbank lopen naadloos door, wat niet alleen zorgt voor eenheid, maar ook voor visuele harmonie.

Compleet belijning kook en spoelzijde: Strakke lijnen, strak design

Een volledige belijning aan de kook- en spoelzijde zorgt voor een strak design. De naadloze overgang tussen beide zijden creëert niet alleen een gestroomlijnde look, maar verbetert ook de functionaliteit van de ruimte.

Greeploze hoge kastenwand met Siemens apparatuur: Efficiënt en stijlvol

Een greeploze hoge kastenwand met Siemens apparatuur vormt het hart van deze keuken. Efficiëntie ontmoet stijl in deze perfect samengestelde ruimte, waar elk detail doordacht is.

Wil je meer zien? Neem een kijkje in ons portfolio. We laten je graag zien hoe we stijl en functionaliteit in één ruimte brengen, allemaal met de kenmerkende touch van Arslan Wonen.

Wist u dat klanten ons beoordelen met een 9,4

Sergio Andreoli
Sergio Andreoli
Omer is bij ons langs geweest om twee dichte trappen met verlichting op te meten. Het verwerken van de verlichting in de twee dichte trappen is heel netjes gedaan. Bestellen, leveren en plaatsen is heel snel gegaan. Alles is netjes opgeruimd en de plaatsers waren zeer vriendelijk. Het bedrijf is een echte aanrader. Een dikke 10!!!
Ingrid De Wit
Ingrid De Wit
Wij hebben vandaag twee trappen laten renoveren met overzettreden en verlichting. Wij zijn echt ontzettend tevreden. Binnen 6,5 uur waren ze klaar. Echt ongelooflijk netjes gedaan en ze zijn heel vriendelijk. Na de werkzaamheden hebben ze ook alles weer netjes achtergelaten. Kortom wij zijn twee zeer tevreden klanten en wij raden ze ook aan. Hebben we nog eens een klus dan gaan we zeker weer naar hun toe.
J. Kramer
J. Kramer
Trap renovatie uit laten voeren door Arslan Wonen. Ik mag wel zeggen uitstekend gedaan egt heel mooi. De jongens werken echt als een geolied team. En dan de aansluiting op het laminaat boven is voor mij echt een verrassing ,fantastisch gedaan. Nogmaals heel hartelijk dank voor deze fantastische renovatie .
Ozlem Albayrak
Ozlem Albayrak
Wij zijn bij Arslan Wonen geslaagd voor onze vloeren, plinten, grote schoonloopmat en de traprenovatie voor 2 trappen waarvan de trap beneden met verlichting. We werden door Naveen en Maaike zo goed geholpen bij het uitkiezen van alles. Ze namen alle tijd voor ons, we werden vriendelijk geholpen en heel goed geadviseerd! Team Arslan Wonen, onwijs bedankt!! Ook willen we Ömer in het bijzonder bedanken voor zijn komst om de ledverlichting van de trap te realiseren en de schoonloopmat te leggen. Dit was nogal een klus, omdat de vloeren voorzien zijn van vloerverwarming en geëgaliseerd zijn, moest de mat boven de kruipruimte goed aansluiten en dit heeft Ömer heel goed gedaan door een plank op maat te maken onder de mat. Ömer is een ware vakman en neemt alleen genoegen wanneer het perfect is. En zulke vakmensen zijn zeldzaam! We zijn heel blij met de gemaakte keuzes en beginnen nu echt te genieten van ons huisje!
stefanie Vd Munnik
stefanie Vd Munnik
Ömer hartstikke bedankt voor de goede hulp en snelle service en dat in je eigen tijd! Top! Bedankt superblij mee!
Hedija Mujic
Hedija Mujic
Zeer tevreden met mijn nieuwe pvc trap boven mijn verwachtingen. Bedankt Enes, Zekeria en Ramazan voor een snelle en mooie opgeleverde trap . En bedankt Ömer en Methap voor hele goede advies.
Mustafa Karakaya
Mustafa Karakaya
Heel goed geholpen en geadviseerd door Maaike, ze dacht heel erg met ons mee en vragen werden snel beantwoord. Super tevreden over onze vloeren en trap!
Frans de Roos
Frans de Roos
Onze trap vakkundig en super netjes gerenoveerd door Arslan wonen. Goed advies gekregen bij de aankoop.Op vragen werd direct gereageerd en actie ondernomen door John.Wij vinden Arslan wonen een aanrader.
Danny Sp
Danny Sp
Goede prijs kwaliteitverhouding. Er waren wat problemen maar Omer heeft dit uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. We zijn erg blij met het eindresutaat