Fenix NTM keukenblad

FENIX is een maatwerkblad voor keuken en badkamer met een extreem mat uiterlijk. Het heeft een strakke uitstraling en voelt dankzij de onderscheidende nanotechniek zijdezacht aan. Door deze techniek blijven er bovendien nauwelijk vingerafdrukken achter op het bladoppervlak.

Samenstelling FENIX keukenblad

FENIX bestaat uit meerdere met fenolhars doordrenkte lagen kraftpapier die onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst tot een blad van 10 mm.

Afwerking en eigenschappen

Dankzij de nanotechniek heeft FENIX NTM een aantal unieke eigenschappen zoals een mat oppervlak en zelfherstellend vermogen. Het gesloten oppervlak maakt dat het blad door en door watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen is. Een Fenix keukenblad kan zowel met een gepolijste rand van 10 mm als met een haakse rand worden afgewerkt tot wel 100 mm. 

Eigenschappen Fenix

Praktisch in onderhoud

Bij normale verontreiniging hoef je het blad slechts af te nemen met een vochtige doek en na te drogen met een schone zachte doek. Als de vlekken oud zijn gebruik je een melaminespons, de zogenaamde wonderspons om deze te verwijderen. De wonderspons gebruik je droog. Door de wrijving wordt het vuil verwijderd. Kleine krasjes die ontstaan zijn door dagelijks gebruik kunnen door warmte die vrij komt door wrijving met een melaminespons zelfs verdwijnen. In geval van hardnekkige vlekken kun je FENIX NTM Cleaning Spray gebruiken.

Fenix Classic

Fenix Premium

Fenix Ultimo