Wij zetten jouw persoonlijke wensen om in een keuken op maat

Plan een afspraak voor persoonlijk keukenadvies

Hét huis van alle keukenstijlen

Écht alles is mogelijk

Vind de keuken die bij uw stijl past en ontdek alle mogelijkheden. Iedere keuken is volledig naar uw eigen wensen aan te passen.

Uw droomkeuken in 4 stappen

1. Inspiratie

Inspiratie begint met keuzemogelijkheden, en onze showroom biedt een overvloed aan diversiteit. Je stapt binnen en wordt omringd door verschillende materialen, kleuren en stijlen. Of je nu een klassieke, moderne of tussenliggende uitstraling zoekt, hier vind je volop inspiratie.

Wij geloven dat keuzes maken voor je project plezierig en doordacht moet zijn. Daarom hebben we onze showroom zorgvuldig samengesteld, zodat je in een inspirerende omgeving kunt bladeren, vergelijken en beslissen. De variatie aan materialen, kleuren en stijlen staat klaar om je visie tot leven te brengen, of het nu gaat om een renovatie, nieuw interieurontwerp of bouwproject.

2. Ontwerp

Ontwerp is de sleutel tot het tot leven brengen van jouw keukenruimte. Ons zorgvuldig uitgedachte ontwerp brengt de keuken tot leven en biedt jou een helder beeld van de gemaakte keuzes. Het is een creatieve en functionele benadering die jouw visie concreet maakt.

In ons ontwerp komt jouw keuken tot leven. Het toont de harmonie van de overeengekomen keuzes en biedt een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten. Het is de belichaming van zowel esthetiek als functionaliteit, waardoor jouw keuken een plek wordt waar dromen werkelijkheid worden.

3. Montage

Montage is het spannende moment waarop jouw keuken werkelijkheid wordt. Onze ervaren monteurs meten, leveren en monteren jouw keuken met precisie. Het is het laatste stukje van de puzzel dat jouw droomkeuken compleet maakt.

Nu is het zover! Jouw keuken, die nauwkeurig is gemeten, wordt geleverd en geïnstalleerd door onze bekwame monteurs. Dit is het moment waarop alles samenkomt en jouw keuken tot leven komt.

4. Oplevering

De oplevering is eindelijk daar! Je staat nu in jouw droomkeuken, die ons toegewijde team met persoonlijke zorg aan je overdraagt. Het is het langverwachte moment waarop jouw keukenwensen werkelijkheid worden.

Wist u dat klanten ons beoordelen met een 9,4

Hedija Mujic
Hedija Mujic
Zeer tevreden met mijn nieuwe pvc trap boven mijn verwachtingen. Bedankt Enes, Zekeria en Ramazan voor een snelle en mooie opgeleverde trap . En bedankt Ömer en Methap voor hele goede advies.
Mustafa Karakaya
Mustafa Karakaya
Heel goed geholpen en geadviseerd door Maaike, ze dacht heel erg met ons mee en vragen werden snel beantwoord. Super tevreden over onze vloeren en trap!
Frans de Roos
Frans de Roos
Onze trap vakkundig en super netjes gerenoveerd door Arslan wonen. Goed advies gekregen bij de aankoop.Op vragen werd direct gereageerd en actie ondernomen door John.Wij vinden Arslan wonen een aanrader.
Danny Sp
Danny Sp
Goede prijs kwaliteitverhouding. Er waren wat problemen maar Omer heeft dit uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. We zijn erg blij met het eindresutaat
A. K
A. K
Onze trap laten renoveren via Arslan Wonen. Was even spannend, want wij zijn erg kritisch. Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat. Ömer en John hebben goed geholpen en de vloerenleggers zijn zeer netjes te werk gegaan.
Yasemin kiran
Yasemin kiran
"Ik kan niet genoeg benadrukken hoe fantastisch mijn ervaring was met Arslan Wonen, met zeer speciale dank aan Omer. Vanaf het allereerste contact was het duidelijk dat klanttevredenheid hun hoogste prioriteit was. Omer stond altijd klaar om ons te helpen en dacht op een zeer professionele manier met ons mee. Zijn advies was van onschatbare waarde en zijn klantgerichtheid was verfrissend. Hij heeft ons volledig vertrouwen gewonnen door zijn expertise en vriendelijke benadering. Ondanks dat er goedkopere concurrenten waren, wisten we meteen dat we voor Arslan Wonen moesten kiezen vanwege de uitstekende service die we van Omer ontvingen. We zijn zo blij dat we die beslissing hebben genomen, want het resultaat van onze traprenovatie overtrof al onze verwachtingen. Bedankt Arslan Wonen en vooral bedankt Omer voor een onvergetelijke ervaring!"
Suus van Dommelen
Suus van Dommelen
Hele fijne ervaring! Arslan heeft bij ons een prachtige traprenovatie gedaan, in 1 dag tegen een zeer scherpe prijs. Ze zijn altijd goed bereikbaar en bij vragen krijg je dezelfde dag reactie. Absoluut 5 sterren!
Najima Moussaoui
Najima Moussaoui
Mijn oprechte waardering voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij Arslan Wonen. John in de winkel heeft me deskundig geadviseerd en heeft zijn belofte waargemaakt door de trap op tijd te leveren. De installatie door Zakaria is goed verlopen. Speciale dank voor Omer die de volgende dag extra langs is geweest om de verlichting perfect in orde te maken. Mijn nieuwe PVC trap heeft niet alleen mijn verwachtingen overtroffen, maar heeft ook veel complimenten van anderen opgeleverd.
Bathseba Huliselan
Bathseba Huliselan
Super service van Arslan wonen ik mocht samples mee nemen naar huis om te kijken welke vloer het beste was voor mij. Met de verhuizing in korte tijd de vloer gelegd tot op de dag vd verhuizing zelf nog..uiteraard met begeleiding van niemand minder dan ömer, hele snelle communicatie vriendelijk en zeer mee denkend. Ik zou iedereen aanraden hier hun vloer en benodigdheden te kopen! (ook plinten bij Arslan gekocht en laten leggen)
Stefano Goncalves
Stefano Goncalves
Goede service en fijne medewerkers. Vanaf dag 1 tot aan de laatste dag goed geholpen door Yasin Mazloum(badkamer) en Muzaffer (Keuken). Wij zijn super blij met het resultaag! En wie weet tot in de toekomst. Gr Stefano

Een greep uit onze keukenmerken

Veel gestelde vragen


Als je nog niet weet wanneer jouw nieuwe keuken geleverd moet worden, bijvoorbeeld als je een nieuwbouwhuis hebt gekocht, dan kan je de keuken op afroep kopen. Onder het kopje ”Aankoop & Garantie” lees je wat dit inhoudt.
De inmeting duurt ongeveer 1 uur. Er word ruim van te voren goed gecommuniceerd hoe laat jij de inmeter thuis kan verwachten.
De meting vind pas plaats nadat je getekend hebt voor de keuken. De adviseur plant samen in overleg met jou een geschikte datum voor het langs sturen van de inmeter.
Dit is geen probleem. Bij een bestaande woning mag de oude keuken er nog gewoon staan tijdens de inmeting.
Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe keuken straks perfect in de ruimte past, komt er een gespecialiseerde inmeter bij je langs. We gaan als volgt te werk:
  • De inmeter meet de ruimte op door middel van een laser en kijkt naar de plaats van ramen en deuren.
  • Daarnaast bekijkt de inmeter hoe jouw nieuwe keuken veilig naar de keukenruimte getransporteerd kan worden.
  • De inmeter maakt hier een gedetailleerd verslag van, zodat de keuken kan worden besteld en er niets meer mis kan gaan op het moment dat de keuken geplaatst en gemonteerd wordt.
Het beste is om contact op te nemen met de showroom om een inmeetafspraak te maken.
De kosten van het monteren van de keuken zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de grootte van de keuken en extra werk zoals betegeling en het leggen van leidingen. Dit kunnen we het beste inschatten wanneer de keuken volledig is ontworpen.
Je kunt kiezen of je de keuken zelf wilt monteren of dat door onze eigen monteurs wilt laten doen. Onze monteurs zijn opgeleid en worden continue bijgeschoold. Afhankelijk van de grootte van de keuken komen er één of twee monteurs jouw keuken monteren. De keuken wordt in de meeste gevallen één werkdag na levering gemonteerd.