Persoonlijke service
6 dagen per week geopend
Showroom vol inspiratie

Persoonlijk advies in onze showroom

Showroom in Rotterdam

Als het selecteren van vloeren, trappen, badkamers en/of keukens online lastig voor u is, nodigen we u uit om onze showroom in Rotterdam te bezoeken! In onze showroom hebben we een uitgebreide selectie van merken en producten die u kunt bekijken. Hier kunt u de gewenste producten in natuurlijk daglicht zien en krijgt u meer informatie van onze specialisten over de verschillende voor- en nadelen. Op deze manier kunt u in alle rust overwegen welk merk of welke producten het meest geschikt is voor uw huis.

Openingstijden

Ma t/m Vr: 09:00 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Videocall met onze specialisten

Ontwijk de files en stap virtueel onze showroom binnen! Vanwege de weekend afsluitingen aan de Beneluxtunnel bieden wij nu de mogelijkheid om met onze verkoopadviseurs te videobellen. Ontdek ons uitgebreide assortiment en krijg persoonlijk advies, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis. Neem contact met ons op voor een virtuele rondleiding en ervaar het gemak van winkelen zonder verkeersstress. Wij staan klaar om u te helpen, waar u ook bent!


Bijzondere dagen:
Koningsdag (27-04-2024): 12:00 – 17:00
Hemelvaart (09-05-2024): 12:00 – 17:00
2e pinksterdag (20-05-2024): Gesloten
1e kerstdag (25-12-2024): Gesloten
2e kerstdag (26-12-2024): Gesloten
Nieuwjaarsdag (01-01-2025): Gesloten

Hedija Mujic
Hedija Mujic
Zeer tevreden met mijn nieuwe pvc trap boven mijn verwachtingen. Bedankt Enes, Zekeria en Ramazan voor een snelle en mooie opgeleverde trap . En bedankt Ömer en Methap voor hele goede advies.
Mustafa Karakaya
Mustafa Karakaya
Heel goed geholpen en geadviseerd door Maaike, ze dacht heel erg met ons mee en vragen werden snel beantwoord. Super tevreden over onze vloeren en trap!
Frans de Roos
Frans de Roos
Onze trap vakkundig en super netjes gerenoveerd door Arslan wonen. Goed advies gekregen bij de aankoop.Op vragen werd direct gereageerd en actie ondernomen door John.Wij vinden Arslan wonen een aanrader.
Danny Sp
Danny Sp
Goede prijs kwaliteitverhouding. Er waren wat problemen maar Omer heeft dit uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. We zijn erg blij met het eindresutaat
A. K
A. K
Onze trap laten renoveren via Arslan Wonen. Was even spannend, want wij zijn erg kritisch. Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat. Ömer en John hebben goed geholpen en de vloerenleggers zijn zeer netjes te werk gegaan.
Yasemin kiran
Yasemin kiran
"Ik kan niet genoeg benadrukken hoe fantastisch mijn ervaring was met Arslan Wonen, met zeer speciale dank aan Omer. Vanaf het allereerste contact was het duidelijk dat klanttevredenheid hun hoogste prioriteit was. Omer stond altijd klaar om ons te helpen en dacht op een zeer professionele manier met ons mee. Zijn advies was van onschatbare waarde en zijn klantgerichtheid was verfrissend. Hij heeft ons volledig vertrouwen gewonnen door zijn expertise en vriendelijke benadering. Ondanks dat er goedkopere concurrenten waren, wisten we meteen dat we voor Arslan Wonen moesten kiezen vanwege de uitstekende service die we van Omer ontvingen. We zijn zo blij dat we die beslissing hebben genomen, want het resultaat van onze traprenovatie overtrof al onze verwachtingen. Bedankt Arslan Wonen en vooral bedankt Omer voor een onvergetelijke ervaring!"
Suus van Dommelen
Suus van Dommelen
Hele fijne ervaring! Arslan heeft bij ons een prachtige traprenovatie gedaan, in 1 dag tegen een zeer scherpe prijs. Ze zijn altijd goed bereikbaar en bij vragen krijg je dezelfde dag reactie. Absoluut 5 sterren!
Najima Moussaoui
Najima Moussaoui
Mijn oprechte waardering voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij Arslan Wonen. John in de winkel heeft me deskundig geadviseerd en heeft zijn belofte waargemaakt door de trap op tijd te leveren. De installatie door Zakaria is goed verlopen. Speciale dank voor Omer die de volgende dag extra langs is geweest om de verlichting perfect in orde te maken. Mijn nieuwe PVC trap heeft niet alleen mijn verwachtingen overtroffen, maar heeft ook veel complimenten van anderen opgeleverd.
Bathseba Huliselan
Bathseba Huliselan
Super service van Arslan wonen ik mocht samples mee nemen naar huis om te kijken welke vloer het beste was voor mij. Met de verhuizing in korte tijd de vloer gelegd tot op de dag vd verhuizing zelf nog..uiteraard met begeleiding van niemand minder dan ömer, hele snelle communicatie vriendelijk en zeer mee denkend. Ik zou iedereen aanraden hier hun vloer en benodigdheden te kopen! (ook plinten bij Arslan gekocht en laten leggen)
Stefano Goncalves
Stefano Goncalves
Goede service en fijne medewerkers. Vanaf dag 1 tot aan de laatste dag goed geholpen door Yasin Mazloum(badkamer) en Muzaffer (Keuken). Wij zijn super blij met het resultaag! En wie weet tot in de toekomst. Gr Stefano

Afspraak maken