Persoonlijke service
6 dagen per week geopend
Showroom vol inspiratie

Persoonlijk advies in onze showroom

Showroom in Rotterdam

Als het selecteren van vloeren, trappen, badkamers en/of keukens online lastig voor u is, nodigen we u uit om onze showroom in Rotterdam te bezoeken! In onze showroom hebben we een uitgebreide selectie van merken en producten die u kunt bekijken. Hier kunt u de gewenste producten in natuurlijk daglicht zien en krijgt u meer informatie van onze specialisten over de verschillende voor- en nadelen. Op deze manier kunt u in alle rust overwegen welk merk of welke producten het meest geschikt is voor uw huis.

Openingstijden

Ma t/m Vr: 09:00 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten


Bijzondere dagen:
2e paasdag (01-04-2024): Gesloten
2e pinksterdag (20-05-2024): Gesloten
1e kerstdag (25-12-2024): Gesloten
2e kerstdag (26-12-2024): Gesloten
Nieuwjaarsdag (01-01-2025): Gesloten

A. K
Onze trap laten renoveren via Arslan Wonen. Was even spannend, want wij zijn erg kritisch. Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat. Ömer en John hebben goed geholpen en de vloerenleggers zijn zeer netjes te werk gegaan.
Yasemin kiran
"Ik kan niet genoeg benadrukken hoe fantastisch mijn ervaring was met Arslan Wonen, met zeer speciale dank aan Omer. Vanaf het allereerste contact was het duidelijk dat klanttevredenheid hun hoogste prioriteit was. Omer stond altijd klaar om ons te helpen en dacht op een zeer professionele manier met ons mee. Zijn advies was van onschatbare waarde en zijn klantgerichtheid was verfrissend. Hij heeft ons volledig vertrouwen gewonnen door zijn expertise en vriendelijke benadering. Ondanks dat er goedkopere concurrenten waren, wisten we meteen dat we voor Arslan Wonen moesten kiezen vanwege de uitstekende service die we van Omer ontvingen. We zijn zo blij dat we die beslissing hebben genomen, want het resultaat van onze traprenovatie overtrof al onze verwachtingen. Bedankt Arslan Wonen en vooral bedankt Omer voor een onvergetelijke ervaring!"
Suus van Dommelen
Hele fijne ervaring! Arslan heeft bij ons een prachtige traprenovatie gedaan, in 1 dag tegen een zeer scherpe prijs. Ze zijn altijd goed bereikbaar en bij vragen krijg je dezelfde dag reactie. Absoluut 5 sterren!
Najima Moussaoui
Mijn oprechte waardering voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij Arslan Wonen. John in de winkel heeft me deskundig geadviseerd en heeft zijn belofte waargemaakt door de trap op tijd te leveren. De installatie door Zakaria is goed verlopen. Speciale dank voor Omer die de volgende dag extra langs is geweest om de verlichting perfect in orde te maken. Mijn nieuwe PVC trap heeft niet alleen mijn verwachtingen overtroffen, maar heeft ook veel complimenten van anderen opgeleverd.
Bathseba Huliselan
Super service van Arslan wonen ik mocht samples mee nemen naar huis om te kijken welke vloer het beste was voor mij. Met de verhuizing in korte tijd de vloer gelegd tot op de dag vd verhuizing zelf nog..uiteraard met begeleiding van niemand minder dan ömer, hele snelle communicatie vriendelijk en zeer mee denkend. Ik zou iedereen aanraden hier hun vloer en benodigdheden te kopen! (ook plinten bij Arslan gekocht en laten leggen)
Stefano Goncalves
Goede service en fijne medewerkers. Vanaf dag 1 tot aan de laatste dag goed geholpen door Yasin Mazloum(badkamer) en Muzaffer (Keuken). Wij zijn super blij met het resultaag! En wie weet tot in de toekomst. Gr Stefano
d b
Heel erg bedankt voor de hulp!
Ananda Boshuijer
Mooie nieuwe trap, Goeie service en monteur. Was zo gedaan. Erg blij mee.
Lale Demirel
Graag wil ik Maaike bedanken voor haar behulpzaamheid met het zoeken en vinden van onze prachtige badkamer meubels, zeker een aanrader een dikke 10 😊.
E Hosea
We waren heel goed geholpen in de winkel door Wafa en Omer en geweldig geadviseerd door Omer om tot een keuze te komen. Binnen 3,5 week is de traprenovatie gedaan door zeer vakkundige mannen met zeer mooi resultaat. Wij zijn hartstikke tevreden!

Afspraak maken