De woonspecialist partner

Voor klanten die regelmatig sanitair, vloeren en/of trappen inkopen voor zakelijke doeleinden biedt Arslan Zakelijk extra voordelen. Naast de uitstekende service en het deskundige advies dat u van ons gewend bent, zetten wij graag een stap extra om u te ontzorgen op het gebied van inkoop en administratie.

Met een zakelijk account heeft u alle touwtjes in handen. Via de webshop kunt u op ieder moment van de dag uw bestellingen plaatsen, door middel van uw zakelijke gegevens. U profiteert van persoonlijke kortingen, welke direct verrekend worden.

Als zakelijke partner van Arslan wordt het regelen van al het benodigde sanitair, vloeren en trappen een stuk eenvoudiger én goedkoper. Wij bieden u namelijk de beste kwaliteit voor de beste prijs, onder andere vanwege ons grote aanbod aan A-merk-producten. Ook profiteert u van de ruime garantieperiodes die wij hanteren.

Een groot deel van ons assortiment is bovendien direct uit voorraad leverbaar, waardoor u er snel mee aan de slag kunt. Om het nog wat makkelijker voor u te maken, kunnen de producten ook direct bij uw klant geleverd worden.

Inspiratie voor u en uw klant

Om er zeker van te zijn dat de klant de juiste keuze maakt, bent u zes dagen per week welkom in onze showroom. Hier kunt u inspiratie opdoen en de producten in het echt bekijken die uw klant op het oog heeft. Verder nog vragen of wensen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze zakelijke vertegenwoordiger.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

KORTING

Wanneer je als zakelijke klant bij ons bestelt ontvang je een korting over de totale bestelling.

DIRECT CONTACT

Een direct mailadres en telefoonnummer voor zakelijke klanten; geen lange wachttijden en snel antwoord op je vraag: 0634624013 of zakelijk@arslanwonen.nl

EIGEN CONTACTPERSOON

Het klinkt luxe maar het is vooral erg gemakkelijk. Zakendoen met een bekende die helemaal op de hoogte is van jouw situatie.

0
JAAR ERVARING
0
BEOORDELING
0
m2
SHOWROOM
0
+
PRODUCTEN

Maak kennis met Erkam

De contactpersoon van Arslan Zakelijk.

Ik sta vol enthousiasme klaar voor jou als zakelijke klant. Naast dat je profiteert van mooie kortingen, weet je ook precies bij wie je moet zijn als je vragen hebt.

Door onze jarenlange ervaring weten we wat jij als klant nodig hebt en kunnen we snel handelen.

Het 3-stappenplan van Arslan

Vul het registratieformulier in en meldt u aan als zakelijke partner van Arslan!

STAP 1

Maak een account aan door het registratieformulier in te vullen.

STAP 2

Na het inloggen kan je direct profiteren van kortingen tot wel 25%.

STAP 3

Vragen? Krijg sneller antwoord van jou persoonlijke accountmanager.

Contactgegevens

Wil je meer weten over Arslan Zakelijk? Of ontvang je liever direct een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op via onderstaande manieren.

Showroom

Thurledeweg 30,
3044 ES Rotterdam

Registreren

Maak meteen een account aan om te profiteren van alle voordelen.