Veel gestelde vragen - keukens


Als je nog niet weet wanneer jouw nieuwe keuken geleverd moet worden, bijvoorbeeld als je een nieuwbouwhuis hebt gekocht, dan kan je de keuken op afroep kopen. Onder het kopje ”Aankoop & Garantie” lees je wat dit inhoudt.
De inmeting duurt ongeveer 1 uur. Er word ruim van te voren goed gecommuniceerd hoe laat jij de inmeter thuis kan verwachten.
De meting vind pas plaats nadat je getekend hebt voor de keuken. De adviseur plant samen in overleg met jou een geschikte datum voor het langs sturen van de inmeter.
Dit is geen probleem. Bij een bestaande woning mag de oude keuken er nog gewoon staan tijdens de inmeting.
Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe keuken straks perfect in de ruimte past, komt er een gespecialiseerde inmeter bij je langs. We gaan als volgt te werk:
  • De inmeter meet de ruimte op door middel van een laser en kijkt naar de plaats van ramen en deuren.
  • Daarnaast bekijkt de inmeter hoe jouw nieuwe keuken veilig naar de keukenruimte getransporteerd kan worden.
  • De inmeter maakt hier een gedetailleerd verslag van, zodat de keuken kan worden besteld en er niets meer mis kan gaan op het moment dat de keuken geplaatst en gemonteerd wordt.
Het beste is om contact op te nemen met de showroom om een inmeetafspraak te maken.
De kosten van het monteren van de keuken zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de grootte van de keuken en extra werk zoals betegeling en het leggen van leidingen. Dit kunnen we het beste inschatten wanneer de keuken volledig is ontworpen.
Je kunt kiezen of je de keuken zelf wilt monteren of dat door onze eigen monteurs wilt laten doen. Onze monteurs zijn opgeleid en worden continue bijgeschoold. Afhankelijk van de grootte van de keuken komen er één of twee monteurs jouw keuken monteren. De keuken wordt in de meeste gevallen één werkdag na levering gemonteerd.