Bezorgen & afhalen

Kan ik online afrekenen en zelf afhalen?

Indien u liever zelf uw producten wilt ophalen dan kunt u dit bij het afrekenen aangeven. Als wij het volledige bedrag hebben ontvangen zullen wij uw order in orde maken. Zodra uw bestelling gereed is nemen wij contact met u op. 

Let op! Afhalen kan alleen zodra wij contact hebben opgenomen.

Afhalen

  • Thurledeweg 30
    3044 ES, Rotterdam
  • T: 010 752 12 32

Ik wil mijn producten laten bezorgen

Indien u voor bezorgen kiest wordt uw bestelling door onze ervaren vervoerders bezorgd. Uw bestelling wordt bezorgd tot de eerste deur op de begane grond, indien deze bereikbaar is met een steekwagen. Voor verdere verplaatsing dient u zelf te zorgen.

Wat kost het om mijn bestelling te laten bezorgen?

Orders boven de €200,- worden in Nederland GRATIS bezorgd. Voor orders onder de €200,- worden €6,95 voor kleine en €25,- voor grote pakketten bezorgkosten in rekening gebracht. We moeten helaas een uitzondering maken voor de Waddeneilanden en in uitzonderlijke gevallen leveren we ook in België. Wilt u van deze mogelijkheid gebruikmaken, neem dan contact met ons op.

Afwijkend bezorgadres

Wij leveren op het door u gegeven bezorgadres. Bij het afrekenen kunt u ook een factuuradres opgeven indien dit afwijkt van de bezorgadres.

Afleverdatum & tijdstip

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen hoort u van ons wanneer en hoe laat wij kunnen bezorgen.

Bezorgafspraak

Mocht een bezorgafspraak niet doorgaan, dan moet u dit minimaal 24 uur van te voren aan ons doorgeven. Als u de afspraak niet op tijd afzegt moeten wij € 100,- euro extra kosten in rekening brengen.