Betaalmethoden

Onze website biedt diverse betaalmethoden voor uw gemak. U kunt kiezen uit populaire opties zoals iDEAL, Bancontact, PayPal en in3. Met deze betaalmethoden kunt u veilig en eenvoudig uw aankopen voltooien, of u nu online winkelt of betalingen verricht. We streven ernaar om u verschillende keuzes te bieden, zodat u kunt betalen op een manier die het beste bij u past.

iDEAL

iDEAL is een populaire betaalmethode in Nederland. Het stelt consumenten in staat om veilig en direct online aankopen te doen via hun eigen bankomgeving. Met iDEAL kunnen betalingen snel en gemakkelijk worden uitgevoerd, waardoor het een veelgebruikte betaalmethode is bij online winkelen en andere transacties.

Lees meer over iDEAL

Bancontact

Bancontact is een populaire betaalmethode in België. Het maakt gebruik van een elektronische betaalkaart gekoppeld aan een Belgische bankrekening. Met Bancontact kunnen consumenten veilig en gemakkelijk betalen, zowel online als in fysieke winkels. Het is ondersteund door de meeste Belgische banken en biedt snelle en beveiligde transacties.

Lees meer over Bancontact

in3

in3 is een betaalmethode waarmee consumenten de mogelijkheid krijgen om hun aankoop in drie termijnen te betalen, zonder rente of extra kosten. Het stelt consumenten in staat om direct van hun aankoop te genieten, terwijl ze de betaling spreiden over een periode van drie maanden. Met in3 kunnen consumenten flexibel en betaalbaar winkelen, waardoor het een populaire optie is voor online aankopen.

Lees meer over in3

paypal-logo

PayPal

PayPal is een wereldwijd bekend online betalingsplatform waarmee gebruikers veilig en gemakkelijk geld kunnen overmaken en betalingen kunnen ontvangen. Het wordt veel gebruikt bij online winkelen en voor geldtransacties over de hele wereld.

Lees meer over PayPal