Over ons

ONS VERHAAL

Arslan Aannemersbedrijf, Arslan Wonen en Bouw & Boor Bouwmaterialen vallen onder Arslan Group.

Van verbouwingen, onderhoud, nieuwbouw tot raamdecoratie, sanitair en vloeren. Ontwerp, design en architectuur diensten vallen ook onder ons scala aan diensten. Daarmee zijn we een compleet bouwbedrijf die van begin tot eind voor jou klaar staat om aan al jouw (verbouwing) wensen te voldoen.

Arslan Wonen opereert sinds 2016 in de woonbranche. De bekroning van jouw woning! In onze showroom kun je terecht voor zowel losse producten als voor complete ruimtes in je woning. Bekijk onder meer onze tegels, laminaat, PVC (visgraat), grind & giet vloeren, sanitair, sfeerhaarden, verlichting, deuren, traprenovaties en nog veel meer… Bij Arslan Wonen vind je deskundig advies, uitstekende service en eerlijke scherpe prijzen. Laat je inspireren tot het vinden van de producten waar je elke dag van zult genieten. Kunnen we je ergens mee helpen? We horen het graag!”

Voor elke ruimte van uw woning hebben wij een woonadviseur/specialist in dienst. Wilt u volledige ontzorging voor uw badkamer of keuken? Of voor een trap- en vloerrenovatie? Arslan Wonen biedt vrijblijvend haar expertise aan in de showroom. U kunt ons vinden aan de Thurledeweg 30 in Rotterdam.